Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló consolida la seua aposta pel talent jove amb el suport a l'innovador campus ‘Un verano de cine’

La Diputació de Castelló consolida la seua aposta pel talent jove amb el suport a l'innovador campus ‘Un verano de cine’
23 de Juny de 2024

Esta iniciativa tindrà lloc de l'1 al 5 de juliol de 16.00 a 20.00 hores a l'Aula de Cinema i Televisió de Castelló i està dirigida a joves a partir de 16 anys. “Una oportunitat per a potenciar el talent emergent i conscienciar a la joventut sobre temes rellevant a través de l'audiovisual”, explica la diputada de Joventut, María Tormo.

La Diputació Provincial de Castelló ha consolidat la seua aposta pel talent jove de la província amb el suport a l'innovador campus d'estiu ‘Un verano de cine’. “Una proposta cultural amb la qual, des de la institució provincial avancem en el nostre objectiu de promoure la cultura cinematogràfica de llarg a llarg de la geografia castellonenca i, al mateix temps, facilitar a la joventut ferramentes que contribuïsquen al seu enriquiment personal i a la seua formació de la mà de professionals”.

Així ho ha manifestat la diputada de Joventut de la Diputació de Castelló, María Tormo, qui ha posat en valor esta iniciativa audiovisual que té com a objectiu principal “oferir una experiència educativa i pràctica en el món del cinema i la televisió, amb un enfocament especial en la salut mental i la creació de peces audiovisuals de caràcter social”, ha explicat.

En este sentit, María Tormo ha considerat “molt important” el suport de la Diputació de Castelló a este projecte, ja que “és una forma molt efectiva d'arribar als joves i que estos coneguen de primera mà la creació cinematogràfica a través de persones expertes en la matèria, afavorint una experiència directa que els permeta reflexionar sobre temes crucials de la vida”.

“És una oportunitat única per a potenciar el talent emergent de la província i conscienciar a la joventut sobre temes rellevants a través de l'audiovisual”, ha ressaltat la diputada de Joventut, qui ha animat als joves castellonencs a participar i “desenvolupar el seu talent”, perquè “ells són els inventors del demà i el seu entusiasme ens demostra el que està per vindre. Ells són el futur d'esta terra quallada de talent”.

Així doncs, esta iniciativa audiovisual tindrà lloc de l'1 al 4 de juliol de 16.00 hores a 20.00 hores a l'Aula de Cinema i Televisió de Castelló de la Plana i està dirigida a joves a partir de 16 anys de la província de Castelló. “Esta experiència de cinc dies no sols contribuirà al desenvolupament personal i professional dels joves, sinó que també servirà com una ferramenta per a l'educació i la sensibilització social”, ha destacat María Tormo.

El campus ‘Un verano de cine’ està dirigit per Víctor Antolí, director i fundador de la primera escola de cinema de Castelló ‘Aula cinema i Tv’ i comptarà amb la participació de professionals com Alex Brau i Ainhoa Cebrià, els qui impartiran les classes de creació, actuació, construcció de personatge, guió i direcció. A més, el treball final del campus comptarà amb la supervisió de Nerea López, psicòloga especialitzada en joves.

“Una oportunitat única per a endinsar-se en les entranyes llenguatge cinematogràfic, explorant les seues múltiples dimensions i descobrint el seu poder transformador en la narrativa audiovisual”, ha assegurat la diputada provincial.

Els participants no sols analitzaran les tècniques i estratègies emprades en l'escriptura de diàlegs i guions, sinó que també experimentaran la seua aplicació en exercicis pràctics al costat de professionals del sector.

Es pot accedir a les inscripcions a través de la direcció d'e-mail: mcano@dipcas.es indicant nom complet, edat i número de telèfon. Cal ressaltar que les places són limitades i s'assignaran per rigorós orde de recepció de les inscripcions.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador